Åk utomlands nu


03
Ja
Sightseeing i Zurich
03.01.2014 01:18

Zurich är en av de mest omhuldade turistmål på jorden. Det är den största och folkrikaste staden i Schweiz. Staden anses som den renaste i världen och det åtnjuter ett privilegierat läge på toppen av floden Limmat. Zürich är också utrustad med en stor sjö, två floder och vackra träd täckta kullar.

Förutom sitt välsignade läge har staden några av hisnande underbara sevärdheter som inkluderar Storkyrkan, Vårfrukyrkan, gamla stan, Bahnhofstrasse och St. Peter Church. Storkyrkan (brutto Munster) är en 1100-tals katedral som har både historiska och arkitektoniska betydelse. Katedralens tvillingtorn fungera som kanske de mest kända landmärkena i moderna Zürich. http://www.resazurich.se/ Vårfrukyrkan är en framstående gotiska katedral från 1200-talet. Det är mest känd för en av sina senare tillägg, fönster med målat glas designad av Marc Chagall på 1970-talet.

Gamla stan (Altstadt) är det historiska centrumet av Zürich. Det finns kullerstensgator, en mängd små butiker och restauranger och många av stadens mest betydande religiösa landmärken.

Bahnhofstrasse är en berömda gågata. Det erbjuder de förstklassig shopping möjligheterna för rika och är också hem för några av världens viktigaste banker. Du kan ta del av de dyraste objekten hem från shoppinggatan Bahnhofstrasse.

St. Peter är en av de äldsta kyrkorna i metropolen. Denna katedral är mest känd för att ha största urtavlan i Europa. Det finns dock många andra platser som zoologisk trädgård, konstmuseum och operahuset som förtjänar ett måste besöka.

Zürich är staden med bästa livskvalitet någonstans i världen. Det är en betydande finansiellt nav i näringslivet. Zürich är också ett centrum för surrande partier, samtida konst och alternativa ungdomskultur. Boende är inte ett problem i denna stad som det finns många ett bra hotell som Park Inn Hotel, The Senator Hotel, Schweizerhof Hotel och Swissotel Hotel som erbjuder de bästa anläggningarna och hälsosam atmosfär.

Staden är helt klart värt ett besök.

Eiffeltornet

Comments

Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!