Åk utomlands nu


Franskan av 23-år gamla Gilles Simon upprörd No.2 världen Roger Federer i det första spelet Tennis Masters Cup i Shanghai genom att slå honom 4-6, 6-4, 6-3. Är Simons första gången vid årsskiftet turneringen och denna seger överraskade alla, inte bara genom att han spelade mot Federer men genom att bevisa alla han inte kom till Shanghai för att bara delta, han tävlar om titeln.


Gilles Simon kallades till turneringen efter den nr 1 Rafael Nadal meddelade att han kommer att dra tillbaka turneringen på grund av skada och trötthet.


Den 13-tid Grand Slam-mästaren, Roger Federer hade en skada på ryggen och drog ett par veckor sedan på Paris Masters att vila och förbereda för denna sista turneringen. Men hans brist på serven i denna match mot Simon och hans oändliga fel, gav fransmännen ett enkelt sätt att uppnå seger. Federer hade 50 forcerad fel jämfört med 38 från Simon, och den schweiziska serven var mer långsam än vanligt, som gav fransmannen en fördel i spelet.


Även om i början av matchen, schweiziskt verkade bekväm och redo att spela som han besegrade fransmannen 6-4 i första ange och vann 3-2 i andra set. Ändå Simon fick tillbaka på rätt spår genom att bryta några punkter och minimera sina fel och i slutet, fransmännen spelade nästan perfekt i de två sista uppsättningarna och Federer klar med allvarliga fel.


Schweiziskt uttryckt att hans serve inte var meningsfulla på grund av sin skada och att han inte hade tillräckligt praxis, förutom han medgav att fransmannen spelade i ett fantastiskt sätt.
"Definitivt idag jag missade skott jag normalt inte missar. Jag tror att det är just bristen på praxis. Jag tjäna inte full-blast, särskilt från början. Jag vet inte om det kostar mig matchen. Förutom ju bättre du spelar, ju bättre han spelar, han är ganska ovanlig spelare och han får dig att arbeta hårt och går mycket bra,"sa regerande mästare världen Federer. Han bodde dock på ett fint hotell i Shanghai, det var han nöjd med.


Detta är den 14: e förlusten av Federer denna säsong och andra mot fransmannen, som också slog honom på Toronto Masters på ett bra sätt. Denna säsong har inte varit störst för schweizarna som han förlorade sin raka vinnande strejk på Wimbledon och sin fyra och halv år regera som No.1 i världen.
Det har dock nämnas att Federer har kämpat igenom alla att motgångar; Han återhämtade sig sitt spel genom att vinna US Open och dubbel guld medalj vid OS i Peking, att få tillbaka sin trovärdighet som en stor tennisspelare. Detta är dessutom inte den sista matchen för Federer på turneringen som han har ännu att spela mot Murray och Roddick och söka för chans att klassificera för semifinal på lördag. Förra året samma situation råkade Federer, som förlorade första matchen mot Fernando Gonzalez, men sedan schweiziskt fick hela vägen till den slutliga spelar på bra sätt, greppa Tennis Masters Cup titeln för fjärde gången i sin karriär.


Alla som beundrar denna begåvade spelare hoppas på schweiziskt vill har samma tur än förra året och avsluta säsongen på ett fantastiskt sätt. Å andra sidan, finns det några andra tennisfans som skulle vilja se några andra spelare som vinner turneringen. Vi ska se om historien ändras eller inte i slutet av denna vecka.

Comments

Jag har haft en unik möjlighet att sedan min flytt till Las Vegas för att arbeta direkt och indirekt med flera av stripklubbarna i staden, eller som lokalbefolkningen kallar "branschen".

 

Besökare här kan njuta av världsberömda Las Vegas Strip och allt vad den har att erbjuda. De också, använda mycket till min förvåning extremt dyra turer för att komma bort från remsan, spara en dollar och femton cent genom att gå till en lokal CVS-apotek.

 

Varje strippklubb i Vegas är en show. http://www.lasvegasresa.se/ Precis som varje show på Broadway i NY eller i den extravaganta casino utställningslokaler har strippklubbar drama, känslor, tillbaka stickande slagsmålen för den bästa tiden scenen och tidslucka allt i hopp om att bli upptäckt av en beundrande rika eller prestigefyllda fläkt.

 

"Branschen" i Las Vegas har två grupper, Topless och naken.
Anläggningarna som kör topless måste hålla nedanför måste skyla de privata områdena och ha strategiskt placerade stjärnor. Andra än de vackra världsberömda dansarna Vegas klubbar har att erbjuda, inkluderar en uppenbara fördelen att välja klubbar i gruppen topless på webbplatsen spelautomater, spel och alkohol. Massor och massor av alkohol serveras av vackra kvinnor till priser som överträffar de flesta avbetalningar på bilar.

 

Naken klubbar är där frasen "vad du ser är vad du får" föddes, eller åtminstone betalar allmänheten ges alla möjligheter att fantisera om det medan en dansare slipar varv och tömmer plånböcker. Sorry boys, ingen alkohol är tillgänglig eller serveras i inrättning helt naken i Clark County utom Palomino klubben, det fanns en klausul om farfar sparat denna lilla pärla.

 

Vila handen på benet bara omkring en tum ovanför knäet, eller sakta röra på insidan av din biceps eller kanske långsamt gled hennes finger spik längs baksidan av örat är bara några av de enkla tricks som delas av tjejer som arbetar på alla strippklubbar. Flickornas mål här är enkelt, göra dig bekväm och ta dina pengar. En gemensam öppning linje kan vara "var har du varit hela mitt liv". Du kan höra henne säga hon har väntat hela natten för någon som du kan få här. Eller en av mina favoriter linjer skulle vara "Tack för att spara mig från killarna på det andra bordet, jag önskar mer av de män som kommer in här var mer som du". Sanningen, det är verkligen inte så mycket bakom denna scen. Strippklubbar i Vegas är förmodligen den mest upfront okomplicerad verksamheten är i skick. Flickorna tillhandahållit tjänsten av en fantasi. Klubben ger låg belysning. Män föra pengar som håller Las Vegas vid liv.

 

Viva Las Vegas!

Comments

Zurich är en av de mest omhuldade turistmål på jorden. Det är den största och folkrikaste staden i Schweiz. Staden anses som den renaste i världen och det åtnjuter ett privilegierat läge på toppen av floden Limmat. Zürich är också utrustad med en stor sjö, två floder och vackra träd täckta kullar.

Förutom sitt välsignade läge har staden några av hisnande underbara sevärdheter som inkluderar Storkyrkan, Vårfrukyrkan, gamla stan, Bahnhofstrasse och St. Peter Church. Storkyrkan (brutto Munster) är en 1100-tals katedral som har både historiska och arkitektoniska betydelse. Katedralens tvillingtorn fungera som kanske de mest kända landmärkena i moderna Zürich. http://www.resazurich.se/ Vårfrukyrkan är en framstående gotiska katedral från 1200-talet. Det är mest känd för en av sina senare tillägg, fönster med målat glas designad av Marc Chagall på 1970-talet.

Gamla stan (Altstadt) är det historiska centrumet av Zürich. Det finns kullerstensgator, en mängd små butiker och restauranger och många av stadens mest betydande religiösa landmärken.

Bahnhofstrasse är en berömda gågata. Det erbjuder de förstklassig shopping möjligheterna för rika och är också hem för några av världens viktigaste banker. Du kan ta del av de dyraste objekten hem från shoppinggatan Bahnhofstrasse.

St. Peter är en av de äldsta kyrkorna i metropolen. Denna katedral är mest känd för att ha största urtavlan i Europa. Det finns dock många andra platser som zoologisk trädgård, konstmuseum och operahuset som förtjänar ett måste besöka.

Zürich är staden med bästa livskvalitet någonstans i världen. Det är en betydande finansiellt nav i näringslivet. Zürich är också ett centrum för surrande partier, samtida konst och alternativa ungdomskultur. Boende är inte ett problem i denna stad som det finns många ett bra hotell som Park Inn Hotel, The Senator Hotel, Schweizerhof Hotel och Swissotel Hotel som erbjuder de bästa anläggningarna och hälsosam atmosfär.

Staden är helt klart värt ett besök.

Comments
25
Jul
Eiffeltornet

När det kommer till världen av konstnärliga uttryck, är större inte alltid bättre. Visst, vi alla beundrar Frihetsgudinnan som en symbol för New York eller Eiffeltornet som en symbol för Paris, men den lilla sjöjungfrun fungerar också som en symbol för Köpenhamn, och den är faktiskt gjord i proportion mänsklig storlek. Och även om många turister har gick ifrån sjöjungfrun ganska besviken över att det fanns ingen restaurang som ligger på toppen, de som dröjer sig kvar och verkligen titta på henne också börja undra om henne. Särskilt hennes ansiktsuttryck fängslar, som observatör frågorna om hon ser glad eller inte. Vad hon söker, vad är hennes sinnestillstånd?


Paris har faktiskt också en lika berömdt konstnärligt arbete, som varken har storleken av Eiffeltornet eller en  restaurang på toppen. Det har även skapats av en italienare. Detta konstverk, fascinerar men är liten i sin storlek, också främst på grund av uttrycket på den avbildade kvinnans ansikte. Vi talar naturligtvis om Mona Lisa.


Redan innan Dan Brown släppte en bok efter Mona Lisas skapare, var Mona Lisa den förmodligen mest kända konstverk som någonsin gjorts. När det sändes på turné till USA 1962-3, var det värderas till 100 miljoner USD, vilket motsvarar om USD 700 miljoner i dag, att det mest värdefulla målningen i världen. Detta för en målning som mäter endast 77 x 53 cm.
Mona Lisa målad av Leonardo Da Vinci i runt 1503-06. Målningen själva namnet Lisa Del Giocondo, som var medlem av familjen Gheradini av Florens och Toscana berömmelse. Hon var hustru till en förmögen silk köpman som också var hovleverantör av målningen. Medan målade av Da Vinci, Mona Lisa faktiskt inte uppnå ett brett erkännande eller berömmelse förrän i mitten av - till sent 1800-talet när den framväxande symbolist konstnärlig rörelsen började uppskatta det för sin feminina mystiken och makt. Mona Lisa sågs som de mytiska inkarnation av kvinnliga kvaliteter äldre nästan än tiden själv.

Detaljer som otydligheten av motivets uttryck, tillsammans med andra nya kvaliteter och den subtila modellering av former och atmosfäriska illusionismen blev alltmer uppskattade. Da Vincis användning av pyramidmönster för att placera Mona Lisa i målningen, hans användning av ljus för att skapa en geometri i målningen, som hennes placering hjälper till att skapa sådana former och visuella avståndet Leonardo da Vinci skapar med hjälp av bland andra armstödet av stolen, alla tjänar att kontinuerligt fascinera tittare.


Naturligtvis har sådan berömmelse ett pris. Mona Lisa har stulits 1911 av en italiensk nationalist. Även om det var tillbaka efter han var fångad i 1913, var det inte förrän det hade varit på en full rundtur i Italien. Det har också attackerats med stenar, acid färg och sådant, och kan därför i dag endast ses genom skottsäkert glas. Dock bör du hända i Paris, efter Eiffel, Montmartre och Champ Elyse, gå till Louvren och ta i den minsta men definitivt inte minst kända, bland skatterna i staden.

Comments
More
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!