Åk utomlands nu


03
Ja
Bakom strippklubbarna i Vegas
03.01.2014 01:29

Jag har haft en unik möjlighet att sedan min flytt till Las Vegas för att arbeta direkt och indirekt med flera av stripklubbarna i staden, eller som lokalbefolkningen kallar "branschen".

 

Besökare här kan njuta av världsberömda Las Vegas Strip och allt vad den har att erbjuda. De också, använda mycket till min förvåning extremt dyra turer för att komma bort från remsan, spara en dollar och femton cent genom att gå till en lokal CVS-apotek.

 

Varje strippklubb i Vegas är en show. http://www.lasvegasresa.se/ Precis som varje show på Broadway i NY eller i den extravaganta casino utställningslokaler har strippklubbar drama, känslor, tillbaka stickande slagsmålen för den bästa tiden scenen och tidslucka allt i hopp om att bli upptäckt av en beundrande rika eller prestigefyllda fläkt.

 

"Branschen" i Las Vegas har två grupper, Topless och naken.
Anläggningarna som kör topless måste hålla nedanför måste skyla de privata områdena och ha strategiskt placerade stjärnor. Andra än de vackra världsberömda dansarna Vegas klubbar har att erbjuda, inkluderar en uppenbara fördelen att välja klubbar i gruppen topless på webbplatsen spelautomater, spel och alkohol. Massor och massor av alkohol serveras av vackra kvinnor till priser som överträffar de flesta avbetalningar på bilar.

 

Naken klubbar är där frasen "vad du ser är vad du får" föddes, eller åtminstone betalar allmänheten ges alla möjligheter att fantisera om det medan en dansare slipar varv och tömmer plånböcker. Sorry boys, ingen alkohol är tillgänglig eller serveras i inrättning helt naken i Clark County utom Palomino klubben, det fanns en klausul om farfar sparat denna lilla pärla.

 

Vila handen på benet bara omkring en tum ovanför knäet, eller sakta röra på insidan av din biceps eller kanske långsamt gled hennes finger spik längs baksidan av örat är bara några av de enkla tricks som delas av tjejer som arbetar på alla strippklubbar. Flickornas mål här är enkelt, göra dig bekväm och ta dina pengar. En gemensam öppning linje kan vara "var har du varit hela mitt liv". Du kan höra henne säga hon har väntat hela natten för någon som du kan få här. Eller en av mina favoriter linjer skulle vara "Tack för att spara mig från killarna på det andra bordet, jag önskar mer av de män som kommer in här var mer som du". Sanningen, det är verkligen inte så mycket bakom denna scen. Strippklubbar i Vegas är förmodligen den mest upfront okomplicerad verksamheten är i skick. Flickorna tillhandahållit tjänsten av en fantasi. Klubben ger låg belysning. Män föra pengar som håller Las Vegas vid liv.

 

Viva Las Vegas!

Sightseeing i Zurich
Tennis i Shanghai

Comments

Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!